Smartlog v3 » Malenes blog » Øv-dag og strejke
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Øv-dag og strejke

22. Apr 2008 21:11, lyngbo

Der er da vist lige pludselig gået en masse dage uden nyt på bloggen. Jeg må lige tage mig sammen.

Jeg havde en rimelig hektisk uge i sidste uge med træning og møder. Torsdag var der temadag på arbejdet med efterfølgende fest. Vi havde en rigtig god dag, og jeg var fuld af lyst til at ændre ting i afdelingen. Festen var som altid, når jeg er sammen med mine søde kolleger, en sjov aften. Temaet var Mexico, og jeg gjorde da vist klogt i ikke at skrive om det herinde før nu. Nogen havde nemlig forsøgt at finde ud af, hvad der skulle ske, ved at læse herinde. Men HA, den gik ikke, søde ven. Festen var som sagt sjov. Alle var i godt humør, og der blev spist, grinet, leget, drukket og danset. Desværre havde nogen glemt at give vagtfirmaet besked om, at vi holdt fest. Så pludselig dukkede en vagt op og smed os ud. Noget af en brat afslutning, især fordi vi kun fik få minutter til at komme ud. Lidt underligt, når det nu er os og ikke ham, der arbejder der. Men ud kom vi, og jeg tog ind til byen med 2 kolleger. Det var hyggeligt, men værtshuse med dansk top musik er ikke lige mig. Så jeg måtte hjem. Det kunne jo ikke være så svært, skulle man tro. Jeg ringede til dsb (automatisk info - der er åbenbart ikke råd til levende medarbejdere). Her fandt jeg ud af, at der var forbindelse 20 min senere. Så mig afsted mod banegården. Jeg tjekkede infotavlen, men der var ikke noget tog til Svendborg. Der holdt så en bus, og jeg spurgte chaufføren, om han mon var hurtigst til Svendborg. Han mente nok, at det trods alt var toget. I det samme kom det ind på perronen, og jeg skyndte mig hen, og trak en billet. 63 kroner fattigere, gik jeg tilbage til toget, og konstaterede, at der i modsætning til mange ulande, ikke kører tog om natten, her hvor jeg bor. Aaaaah "medtager ikke passagere". Tilbage til bussen....som så var kørt i mellemtiden. Komplet umuligt at komme hjem på denne her ø. Utroligt, for jeg bor dog trods alt ikke i en lille landsby på bøhlandet. Eller ja, det gør jeg måske. Jeg måtte jo så ringe til min søde mand og anmode om afhentning. Han var ikke vildt imponeret, men kom heldigvis, og hentede mig. Mens jeg ventede, forsøgte jeg at få refunderet min ubrugte billet. Men det kan man skam ikke. ALT var bare lukket. Meget mærkeligt. Jeg ved godt, jeg har boet for længe i København, og er vant til offentlig transport hele døgnet, men jeg havde alligevel ikke forventet, at forskellen var så stor til provinsen.

Så var der jo helligdag i sidste uge. Min yndlings slags dag. Hvad brugte jeg den til? Lå måske en lille bitte smule i fosterstilling og øffede efter chips og cola. Faktisk gik det meste af weekenden med ingenting. Egentlig meget rart en gang imellem.

Aksel blev afleveret i Køge i aftes, og så var det bare tilbage til arbejdet mandag. Dagen startede med lidt af et antiklimaks i forhold til al optimismen fra i torsdagens temadag. Vores nye kollega har nemlig valgt at forlade os igen. Skide træls. Nu er vi banket flere omgange tilbage. Men vi er ikke slået hjem, så vi skal nok komme tilbage. Men det var da lidt træls. Efterhånden mangler vi 3-4 kolleger, og det er for meget af det gode.

Dagen i dag var også lidt underlig. Mest fordi folk var lidt modløse på kontoret. For mit vedkommende handlede modløsheden også om sundhedssystemet. Jeg skal til kontrol på onkologisk den 9.5. Kontroller er for mig, og min mand, altid lidt svære. Frygten og tankerne fra dengang jeg var syg, kommer tilbage. Hvad nu hvis... Til daglig fylder canceren ikke ret meget for mig, men i dagene optil og mens jeg sidder i venteværelset, har jeg svært ved at kontrollere min frygt for tilbagefald og død. Men kontrollerne giver os næsten altid følelsen af lettelse. Vi går ud derfra, og er glade for, at jeg endnu engang er frikendt, og vi griner nærmest af den frygt, vi 30 min tidligere ikke kunne styre. Sidst jeg var til kontrol var i efteråret. Min oprindelige aftale blev aflyst få dage før, og jeg måtte gennem et par uge flere gange presse på for at få en ny tid. De tilbød til sidst, at jeg kunne komme ind til en ung reservelæge. Jeg tænkte, at det trods alt var en læge. Men ak, hun var meget ung og vidste ikke meget, om det vi spurgte om. Hun sagde også direkte forkerte ting. Efter mere end 4 år i det her brystkræft-game ignorerede vi hendes uvidenhed, men værst af alt : Kontrollen gav os ikke den lettelse, vi som regel føler. Angsten var der stadig. Efter nogle uger, fik vi den selv på afstand, men det var da ikke let. Nu er det som sagt tid til kontrol igen. Denne gang har vi tid ved en overlæge, for vi vil ikke gennem den oplevelse en gang til. Inden kontrollen skal jeg denne gang have lavet mammografi og ultralydsundersøgelse. Jeg har endnu ikke hørt noget, så i dag ringede jeg til OUH, for lige at høre hvornår jeg kunne få de 2 undersøgelser. Det skal jo være inden 9.5. Svaret var ikke det bedste. De har lægemangel, og kan ikke nå det inden 9.5, så jeg kan blive henvist til Svendborg. Men her strejker de, og sekretæren sagde lige ud, at min kontrol da sikkert også ville blive aflyst. Men hun er ikke fra onkologisk, og ved ikke hvad hun taler om. Men hun var virkelig træls at snakke med. Tog ikke mine frustrationer alvorligt. Imellemtiden havde onkologisk lukket, men jeg må prøve at ringe igen i morgen. Så lidt en øv-dag.

I morgen skal jeg til København. det bliver dejligt. Jeg skal på kursus i 2 dage, og overnatte ved min søde veninde. Det bliver hyggeligt. Torsdag efter kurset er der hygge med endnu en veninde, inden turen går hjemad igen. Fra København kører der jo altid tog!

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv