Smartlog v3 » Malenes blog » Dejlig dag
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Dejlig dag

20. Mar 2008 19:28, lyngbo

Så er jeg hjemme fra navnefest. Det var sådan en dejlig dag, med glade mennesker og søde børn. Vi fik lækre kager, og snakket en hel masse. Det er sjovt at se mennesker igen, men har fulgt i mange år. Nu er de gift, og har op til flere børn. Man selv er jo ikke blevet en dag ældre ;-)

Vel hjemme har jeg lige tændt for fjernsynet. De sender igen det der program, med dem der er blevet milionærer via, arv, lotto og poker. Jeg fatter slet ikke ham den gamle sønderjyde, der har arvet en masse penge. Hans kone skal gå i tøjet, hun har arvet fra hans søster. I deres soveværelse har de et B & O tv stående (også fra hans søster). Men de bruger det ikke. Det er dækket til med en lagen, og står der kun, så de kan se tv hvis de er syge! De har et gammelt køkken, og deres hjem trænger i det hele taget til at få lavet en masse. Men næ nej, de penge der er i banken, skal blive i banken. Jamen hvorfor? Der er jo ikke lommer i det sidste tøj. Jeg synes bare, det er så irriterende, at dem der endelig kommer til penge, ikke bruger dem. Ikke at jeg selv ville bygge et palads i guld, men forsød da livet. Rejs, køb, hyg jer dog. Eneste formildende omstændighed er, at sønderjyden vil testamentere pengene til Kræftens Bekæmpelse.

Kommentarer

 1. Berit Steffensen
  3. Jun 2008 16:16
  1

  Hej Malene, jeg surfet rundt på nettet da jeg kom over dit indlæg om denne sønderjyde. Jeg og en anden pige er ved at skrive speciale om at testamentere til Kræftens Bekæmpelse, så jeg skulle gerne have fat i den mand. Kan du huske hans navn, navnet på TV-programmet eller andre oplysninger så jeg kan finde ham?
  På forhånd mange tak for hjælpen!
  Mvh Berit

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv