Smartlog v3 » Malenes blog » Den ene dag tog den anden
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Den ene dag tog den anden

8. May 2008 12:00, lyngbo

Jeg skal være den første til at undskylde mit lange fravær her på bloggen. Jeg skriver jo mest her for min egen skyld, men jeg kan jo også godt se, at der ind imellem er nogen af jer derude, der læser med....eller i al fald forvilder sig herind.

Med min kemohjerne kan det være svært at huske, hvad jeg har oplevet siden sidst. Men jeg ved da, at det er blevet sommer. Hurra. Her i landet har vi efterhånden kun 2 årstider: Efterår og sommer. Det er som om de andre 2 er afskaffet. Men jeg nyder det fantastiske vejr. Skønt med sandaler og nederdel. Hvis bare vejret er, mindst som det er nu indtil midt i september, så skal jeg nok lade være med at brokke mig....eller ja jeg finder jo nok på noget at øffe over :-)

I sidste uge var det jo heligdag. Skønt. Desværre gik min dag med at gøre rent. Fredag var jeg alene på job. Det betød ro, og en del arbejde fra hånden. Dagen fortsatte med et besøg i Ikea Tåstrup. Skøøønt sted for en kvinde med sit shoppinggen på rette sted. Især når hun måske snart får et helt nyt hus, at putte svensker møbler ind i. Lidt mere om det senere.

Lørdag var vi jo til Høje Bøge. Det var en god og hyggelig dag men sol og musik. Mange var der for oplevelsens skyld og holdt skovtur, men jeg nød nu altså musikken. Anne Linnet var super fed. Synd der ikke var flere, der sang og dansede med.

I denne uge er den søde mand hjemme. Han har skiftet bordplade i køkken og ordnet vinduer. Han er bare sej. I dag har jeg fri. Lidt skal man vel have for at have været på arbejde i fredags :-). Vi skal i banken og tale hus. Alt ved huset er næsten på plads, og nu skal vi så lige tale med banken igen. Men jeg tror måske, vi kan sige ja til huset inden længe. Spændende. Vi vil også gerne snart videre herfra. Naboen, hvis hus er nøjagtig magen tl vores, sætter sit hus til salg i dag. Vores hus er noget pænere end deres (nyt badeværelse fx) så nu tror jeg, vi bare sætter det her til salg også. Køberne skal jo findes i samme gruppe, og der mener vi, at vi står stærkest.

Jeg synes, der er lidt stress på pt. Der er så meget at lave på arbejdet, og jeg hader bare fornemmelsen af, at noget smutter mellem fingerne på en, fordi man ikke opdager fejl, eller får gjort noget ved dem. Nu omorganiserer vi afdelingen lidt, og får flere kolleger. Det glæder jeg mig til.

Forleden var jeg til noget møde i København. Benyttede lejligheden til at spise frokost med en tidl. kollega, og besøge den gamle afdelingen. Men meget er virkelig forandret, og jeg føler ikke rigtig noget for det sted mere. Ok at være der, men også ok at lukke den bog.

 

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv

Relaterede