Smartlog v3 » Malenes blog » Film og festivitas
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Film og festivitas

13. Apr 2008 17:45, lyngbo

Det er søndag, jeg har fri, og solen skinner. Dejligt. Jeg fik vasket vinduer i formiddag. Herligt.

Har ellers bare hygget mig i dag. Læst aviser, bog (Pigen der legede med ilden) og set film. Der kom nemlig nye film med posten i går. Nu er det jo ikke fordi, jeg har et specielt gavmildt postbud. Nej, vi får film fra Lovefilm. Når man melder sig ind, beslutter man, om man altid vil have en, to eller tre film hjemme ad gangen. På nettet laver man så en ønskeliste, med alle de film man gerne vil se. Der er rigtig rigtig mange at vælge imellem. Filmene kommer så som sagt med posten, og når man har set dem, returnerer man dem i den vedlagte kuvert. Derefter modtager man (i vores tilfælde) 2 nye film fra ens ønskeliste. Smart, ikke?

I sådan en weekend uden planer, plejer jeg egentlig at være i biografen en gang eller to. Men jeg synes ikke lige, den lokale bio spiller noget jeg gider se, på tidspunkter der passer mig. Mit ønske-biograf-tidspunkt er kl 20. Så kan man nå at spise, og det bliver ikke for sent på en hverdag. Men jeg er åbenbart alene med det synspunkt. Her i byen sker det desværre aldrig. Da vi boede i København, var det lidt lettere. Empire har nemlig tit nogle rigtig gode spilletider for deres film.

Vi skal have noget temadag med efterfølgende kalas på jobbet på torsdag. Mit team arrangerer den mere festlige del. Jeg ville gerne skrive lidt mere om det, men det er jo hemmeligt, og hvem ved, hvem der læser med? Nå, men jeg fik forberedt lidt i går, men mangler stadig noget.

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv