Smartlog v3 » Malenes blog » Fraværende og party på enhver måde
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Fraværende og party på enhver måde

2. Jul 2008 23:05, lyngbo

Ja jeg ved det godt. Det er lige frækt nok ikke at opdatere sin blog i så mange dage. Undskyldninger er der nok af. Der er så travlt på det ferieramte College, og der sker 1000 ting derhjemme også. Arbejdsmængden skulle gerne blive bedre om 2 ugers tid. Det bliver rart. Mht de hjemlige hændelser, ja så blev huset jo altså solgt. Men der har jo været lidt med underskift og snak med mægler, bank og advokat. Heldigvis har den søde mand været hjemme i 12 dage, og har klaret en stor del af opgaverne. Nu er der så gang i den mht det nye hus. Vi har nu fået en kontrakt, og var i dag til møde med vores advokat. Forhåbentlig kan vi snart skrive under, og så for alvor glæde os til huset. Vi har været til møde med arkitekten, og valgt vigtige ting som tagsten og indvendige døre mv. Puha, jeg kan allerede mærke, at det bliver en fælde, det der med lige at vælge noget andet end standartmodellen. Jeg må være stærk....eller bare PRØVE at kæmpe imod lysten til hver eneste gang at vælge noget der er lidt mere lækkert.

i weekenden skal jeg til et homeparty. Det er hverken plasticbøtter eller tøj, der skal vises frem, og mærkes på. Man skulle så blive 31 år, inden man kom til sit livs første dildoparty. Det skal nok blive rigtig sjovt, men jeg er ret genert på det område, så I skal ikke regne med et seriøst referat eller en liste over evt. indkøb!

De sidste weekender gik med familiebesøg både her og der. Hyggeligt. Ikke mindst at se den søde niece igen. Hun bliver bare så stor. I lørdags var vi til Kulinarisk Sydfyn. Et stort område fyldt med lækre specialiteter af enhver art. Det var rigtig godt. Mmm, der var meget lækkert at smage på, og det havde da så også sin effekt på balancenerven. Men det hang måske sammen med, at jeg valgte at fejre livet med en flaske Cava....uden at dele den med andre. Ikke smart. Især ikke næste dag. Jeg lærer det åbenbart aldrig.

Den sidste måned har jeg ellers været ret seriøs mht kost og motion. Jeg har trænet eller løbet 3 gange om ugen og spist en masse grøntsager. De få kiks har mest været lidt (for meget) alkohol og efterfølgende "medicin" mod tømmermænd. Hvad er så belønningen for denne indsats? Tjaa, den er så mindre end 1,5 kg tabt på 30 dage. Æv hvor er det bare uretfærdigt. Jeg ved, at det er de lortepiller, jeg tager. Selvfølgelig skal jeg glæde mig over de indofiner, jeg får udløst, og at jeg kommer i bedre form. Men jeg kunne altså godt tænke mig, at der var lidt at se på hofterne også.

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv

Relaterede