Smartlog v3 » Malenes blog » Freaking fucking love you
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Freaking fucking love you

8. Jun 2008 22:15, lyngbo

Jeg har haft en fantastisk weekend. Først var der Sex and the City, så var jeg i biografen og så var der besøg.

Det var selvfølgelig filmen om de 4 skønne piger fra NY. Filmen varer 2,5 timer, og det føles ikke som lang tid. Filmen starter ikke, hvor serien stoppede, og det kan jeg faktisk godt lide ved den. Der er gået 4 år, og pigerne er ældre og mere modne. Klogere? Tjaa. Jeg synes, det er en god film. Den er ikke overfladisk (som mange mænd sikkert vil påstå) og i de første 2 timer og 15 minutter, forfalder den ikke til klam romantik og amerikansk happy ending. Den hæver sig virkelig over det niveau i det nævnte tidsrum. Alle piger der som jeg elskede serien, vil elske filmen.

Lørdag kom mine skønne kusiner. Vi havde en dejlig dag og aften i haven. Bikini, Kubb og en masse uvurderig snak. De blev her heldigvis til i dag, og var så søde til at hjæpe mig med at shine hus op. Thank you sisters, I freaking fucking love you.

Hvorfor skulle vi nu shine hus? Jo i dag igen var der folk og se på huset. Tilbagemeldingen var umiddelbart positiv, så nu må vi se, om de vender tilbage. De havde også set naboens hus, men havde valgt det fra. Så det er jo nok det nye badeværelse, der holder os inde i legen. Fedt nok.

I eftermiddag mødte jeg så en sød lille mand. Han hedder Mathias, og er 2 dage gammel og 55 cm. lang. Et smukt lille barn.

Jeg har for resten fået trænet/løbet 3 gange i denne her uge, og det går rigtig godt. Løb 31 min. her til aften. De 5 min. gik jeg, men resten var løb. Jeg er ret stolt. I morgen er heldigvis hviledag, og tirsdag træner vi sammen ude på arbejdet. Måske ender det lige frem med, at jeg kommer i form....men lad os nu se.

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv

Relaterede