Smartlog v3 » Malenes blog » Glæde og brok
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Glæde og brok

10. Apr 2008 15:34, lyngbo

Man har fået hints om, at der skrives for lidt her på bloggen. Så jeg må hellere i gang. Det er endda blevet foreslået, at man bruger sin arbejdstid på det. Men det kunne jeg da ikke finde på.

Jeg fik løst min lille udfordring med at skulle være alt for mange steder på en gang i søndags. Med stor hjælp fra min mor. Egentlig utroligt at man som 31-årig stadig må ty til hende, når det kniber. Der BLEV samlet ind foran Kvickly, der BLEV smurt mad til indsamlerne, og der BLEV samlet ind i Gudmehallerne (hvor GOG for resten vandt, og jeg så kampen gratis fra en af de bedste pladser). Det var jo en yderst givtig søndag for Kræftens Bekæmpelse. Over 30 mio. i bøtterne på landsplan. I Svendborg (inkl. gl. Gudme Kommune), var der en fremgang på 20 pct. i forhold til sidste år. Det var jo bare dejligt. Folk var også rigtig venlige og villige til at støtte den gode sag. Det er nu engang bare så meningsfyldt at lave den slags frivilligt arbejde.

Ugen har indtil videre været lidt hektisk. En del møder. Det tager jo en masse god tid. Men en var nede og løbe i tirsdags. Det gik helt vildt godt. Det er lige før, jeg har lyst til det igen. Jeg skal til gymnastik i dag, og lysten til motion skal nok forsvinde inden da.

I aften skulle vi så have gjort rent derhjemme. Men min søde, skønne, dejlige mand har lige meddelt, at han har gjort det. Han er godt nok fantastisk. Jeg hader så meget at gøre rent, og tænk så gør han det bare. Helt alene. Rigtig sejt.

Så kan en anden måske se tv i aften. Der kommer et dokumentarprogram, som jeg tydeligt husker, fra første gang det blev sendt. Om en baby der hed Jørn, som havde nogle helt håbløse forældre, der ikke fattede, at man skal se babyer i øjnene, og at man ikke kan smide dem op på skulderen. Dengang kom han vist heldigvis på et eller andet observationshjem, mens han forældre ”truede med” at få flere børn, hvis han blev tvangsfjernet. Det var så dybt godnat, kan jeg huske. Nu hvor jeg selv står her, og ingen børn kan få lige pt., virker det endnu mere grotesk, at selv de mindst begavede dårlige forældre kan få børn. Nå, men senere kommer der så et program om, hvordan det er gået drengen. Spændende. Jeg håber da det bedste, men inderst inde tvivler jeg på, han nogen sinde får det rigtig godt. Med mindre han da blev bortadopteret efter den første udsendelse.  Men det ved man jo godt, sker yderst sjældent i Danmark.

Og de der hustegninger? Jo, i morgen kunne vi få en pris. Men Aksel skal ud at sejle i morgen tidlig, så vi må holde vejret til i næste uge. Vi vil gerne snart videre, og have solgt vores lille hus, inden priserne dykker her i området også.

Her i maj skulle vi ellers til Høje Bøge Open Air. Der kom gode navne i år, og billetterne blev allerede købt i februar. Her 4 uger før arrangementet, kommer det så frem, at Big Fat Snake og Magtens Korridorer ikke kommer alligevel. Helt ærlig, det kan da ikke ske så tæt på koncertdagen. Nogen må have vidst, at de ikke kom, men bare ladet billetsalget fortsætte. Det er ikke orden. Nu overvejer vi så lige, om vi vil kræve pengene tilbage. For nu kommer Zididada i stedet og spiller. Det er på ingen måde lige så godt. De er bare irriterende, synes jeg.

Kommentarer

 1. Erica Price Stjernø
  11. Apr 2008 20:20
  1

  Du må endelig tage hustegningerne med over, når du kommer her sidst på måneden. Er spændt på at se projektet:)

 2. Malene Lyngbo Møller
  11. Apr 2008 20:29
  2

  Det lover jeg. Måske skulle jeg bare lægge dem på bloggen. Lige som min ØNSKESEDDEL

 3. tine væver hansen
  31. Oct 2008 13:21
  3

  Nøj hvor sker her ik ret meget.. ;)

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv

Relaterede