Smartlog v3 » Malenes blog » Griner, man først får ferie nu
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Griner, man først får ferie nu

28. Jul 2008 13:00, lyngbo

Hæ hæ, vi er jo nogen, der har ferie efter arbejde i morgen tirsdag. NU er det jo sommer, så det er helt perfekt, først at skulle have ferie nu. Jeg glæder mig max. Men er det ok at hygge sig over, at andres ferie er slut? Bare en lille bitte smule?

Først skal ferien bruges på et par dage på Langelandsfestival. Jeg skal hjælpe til i Brest Friends-teltet. Jeg er der i min egenskab af tidligere brystkræftpatient, og man kan så komme og spørge mig og de andre om alt muligt....eller bare købe en t-shirt eller donere nogle penge. Så hvis du er til festival, så kig forbi.

På søndag tager jeg til Bornholm og møder manden. Han skal arbejde indtil da. Vi holder så 6 dages ferie på solskinsøen. Og det der med solskin har bare at holde. Sidst vi var der, regnede og blæste det. Det var så tåget, at vi ikke kunne se toppen af Hammershus. Men denne gang kunne jeg godt tænke mig, at der bare er sol og sommer. Mine forældre skal med denne gang. Jeg håber, vi får en dejlig ferie.

Resten af ferien indeholder ikke de store planer. Vi skal til familiefest midt i det hele, men derefter kan det være, vi finder på et eller andet. Her kan alt ske lige fra storbyferie i Rom over øtur til Malta eller måske bare lidt på tur i den lille bitte bil. Vi burde også begynde at rydde lidt op på fx loftet. Vi skal jo flytte om 2 måneder. Men nu ser vi...

Kommentarer

  1. Ria
    29. Jul 2008 10:53
    1

    Åh ja, det er så fjollet at flytte med alt det rod, som man alligevel ender med at smide ud, fordi man jo heller ikke kan bruge det, det nye sted!

    Men jeg kender ikke nogen, der effektivt har fået ryddet op FØR, de flyttede... heller ikke mig selv... Sådan er det nok bare :)

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv