Smartlog v3 » Malenes blog » Hus hus hus
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Hus hus hus

2. Apr 2009 15:37, lyngbo

Nu varer det ikke længe….Lige om lidt er vores hus færdigt. Jeg håber, vi flytter ind i denne måned. Forleden ankom køkken og andre skabselementer. Det hele stod i en masse kasser i det nu næsten færdige køkken-alrum. Meget spændende at gå rundt og kigge på de forskellige labels. I går ringede tømreren så, og ville vide hvor grebene på skabene skulle sidde…Øh, allerede? Ja, det var altså allerede kommet så vidt, for da jeg kom ud i huset, var bryggerset sat helt op. Køkkenet var næsten færdigt og det samme med det dejlige walk in. Det var så fantastisk, og jeg var bare lykkelig, som jeg stod der, og kunne se det hele i virkeligheden. Tegninger og animationer er meget virkelighedstro, men NU var det virkelighed! Vi fik aftalt med de der greb, og jeg fik også en lille snak med vores murer. Derefter kunne jeg køre hjem med det store smil på. Det var en dejlig oplevelse.

Der kommer naturligvis billeder på bloggen af huset. På et eller andet tidspunkt. Jeg har bare ikke fået dem overført siden før jul, så der er ret mange, der skal overføres, redigeres og sorteres.  Lige pt. bor vi ikke hjemme i hullet, hvor computeren er, så det må vente lidt. Men glæd jer, for det hus er VILDT flot. Både ude og inde. Håndværkerne roser vores valg af materialer, og det kan vi jo godt lide. Den stakkels arkitekt bliver til tider virkelig sat på prøve, men alle klarer det godt. Vi er også sluppet helskinnet gennem alle de valg, vi skulle træffe. Vi har nu valgt blandingsbatterier, og skal bare have dem bestilt. Det skulle være noget af det sidste.

Jeg kan næsten heller ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at flytte ud af hullet. Desværre skal vi tilbage der til om en lille uge, og derefter må vi så holde den sidste tid ud. Det har været en noget blandet fornøjelse at bo i det skæve og kolde hus, med en hundepension som nærmeste nabo og en vej der bruges til daglige hastighedsrekorder. Bunden var nået, da vi for noget tid siden blev bestjålet derude. Aksel havde lige haft et stort arbejde med at hente og stable det lækreste bøgebrænde. Vi havde ikke engang selv brugt af det endnu, da vi en dag kom hjem og så, at brændestakken var pelset. Bare så frækt. Hvor lavt kan man helt ærligt synke? Det var da en trøst at forsikringen uden at tøve dækkede købsprisen, men arbejdet med det, fik den søde mand jo ikke noget for. Jeg fatter ikke, man vil gøre sig til tyv for noget brænde. De må jo have holdt med bil og trailer ved højlys dag ude på vejen og læsset det. Tænk at man kan være så kold. Jeg turde det i hvert fald ikke.

Kommentarer

  1. Irma Boysen
    20. Apr 2009 13:32
    1

    Ja, nu er der ikke længe til det bliver dejligt for jer, jeg glæder mig til at se jeres billeder af det store vidunderlige hus.

    knus din kollega

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv