Smartlog v3 » Malenes blog » Ingen ferie men sjove oplevelser
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Ingen ferie men sjove oplevelser

14. Jul 2008 08:51, lyngbo

Så er der lagt an til endnu en arbejdsuge. Vi er kun 2 på pinden i denne uge, og på en eller anden måde, føles det som om, det så er fuldt legalt at komme sent, gå tidligt og skrive blog-indlæg i arbejdstiden. Men det er det jo slet ikke!

Jeg var forbi værkstedet med min lille bil til morgen (i ved nok, at carporten angreb mig!), og nu er jeg så udstyret med en gammel Opel som lånebil. I virkeligheden er den sikkert ikke ret gammel, men når man selv har en bil, der kun er lidt over et år, føles det her som et lig. Den larmer helt vildt, sluger benzin, og lugter bare af våd hund og gammel mand. Sidstnævnte skyldes nok mere, at det er en LÅNEbil, der køres af en masse forskellige mennesker.

Lørdag var vi ude at se et sommerhus, vi evt. kan leje indtil vores nye hus er færdig. Derefter afhentede vi det søde barn, og kørte til Egekov. Det var rigtig hyggeligt, og hun nød alle legepladserne. Vi fik også leget gemme i labyrinten. Rigtig sjovt. Desuden fik hun tigget sig til en tøjhest....og is. Skønt at være 3 år. Hesten hedder for resten Malene...selvom Aksel gav hende den. Efter at have leget og løbet et par timer, kørte vi til havnefest i barndommens by. Det var noget af en fesen oplevelse. Slet ikke som da man selv rendte rundt, og brugte alle lommepengene på radiobiler og luftgynger. Men det var jo meget hyggeligt at se familien. Det søde barn fik så også guffet kager, slik, pølser og endnu en is. Så hun var nok hyggelig at få med hjem?

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv

Relaterede