Smartlog v3 » Malenes blog » Kom og køb....
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Kom og køb....

16. Jun 2008 21:44, lyngbo

Der er stadig færre og færre der besøger min blog. Så hvis du læser dette så tillykke, du er en sjældent art :-) Måske skriver jeg ikke om noget, der er interessant, eller måske gør jeg ikke nok opmærksom på min blog. Tjaaa. I tidligere indlæg har jeg jo også fortalt, at jeg mest blogger for min egen skyld. Så pyt med at ingen læser med....eller ja sådan er det jo bare.

Der er ikke sket meget den sidste uge. Indtil i dag var ugens nyhed, at jeg får trænet ret meget og regelmæssigt for tiden. Det vil sige 3 gange om ugen. Samtidig stå den på 2 kg. gulerødder på 3 dage. Ved ikke lige hvad jeg har gang i, men jeg vil virkelig gerne blive lidt mindre fed. Efter et par uger med ovenstående program, må jeg dog med skam meddele, at vægten ikke er ædret ret meget. Jeg hader så meget den medicin. Under normale omstændigheder skulle kiloene jo rasle af en. Det burde de i al fald. Nå om ikke andet kan jeg glæde mig over, at jeg kommer i bedre og bedre form. Min normale løberute er nu ved at være for kort, så jeg må ud på nye eventyr.

Men hov var der en nyhed der var mere interessant? Joo det var der vist. Der har været 3 forskellige ude og se vores hus. Det ene par er afskrevet. Det andet par så huset for 2. gang i lørdags. De havde medbragt en eller anden slægtning, der er byggesagkyndig. Han havde gennemgået alt, og udtalt uhyrligheder så som at vores 1,5 år gamle badeværelsesgulv i det nye badeværelse skulle hakkes op. Hvis jeg havde været her, var jeg nok blevet lige så sur som da der blev lavet tilstandsrapport ,-) I dag kom de så med deres bud. Det var uanstændigt lavt. Men vi kan kun grine af det. Lige inden denne besked, ringede mægler og fortalte, at den 3. der havde set vores hus i forrige uge, var dukket op igen. Han havde ellers afskrevet hende, men nu havde hun været i banken, og hun var klar til at byde. Ok, fedt nok. Hendes bud er under den pris huset er sat til. Vi har summet lidt på det, og i morgen ringer jeg til mægler, og kommer med vores prisforslag. Vi vil slå halvdelen af det hun foreslår af, og så får hun gardiner, persienner, skrivebord og evt. opvaskemaskine med. Så må vi se hvad hun siger. Med lidt held er huset solgt inden weekenden.

Jeg fik ny kollega i dag. Det tegner godt, tror jeg.

Det var så dagens store begivenheder fra en søvnig villavej i provinsen.

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv

Relaterede