Smartlog v3 » Malenes blog » Malene does America
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Malene does America

3. Jun 2009 00:32, lyngbo

Jeg kan godt se, at der mangler nogle indlaeg her paa bloggen. For der er sket en hel masse siden jeg skrev sidst. Det springer jeg lige over i foerste omgang, og kan berette, at jeg lige nu befinder mig i Utah, USA. Vi rejser 3 uger rundt her i det vestlige USA, og nyder det. Ferien bestaar af en blanding af nationalparken, og storbyen. Det bidrager hver isaer med helt fantastiske oplevelser.

Vi ankom til Los Angeles efter en meget lang flyvetur. For en gangs skyld maatte vi loebe livet af os i Paris (lige som sidste år), men saadan skal det aabenbart vaere i den lufthavn! I LA kom vi med en shuttelbus til Hollywood hvor hotellet laa. Vi var selvfoelgelig de sidste der kom af, og paa det tidspunkt var det 24 timer siden, vi havde forladt vores seng. Heldigvis var kl. kun 22 samme dag, saa intet var mistet :-).

I LA brugte vi dagene paa at se paa stjerner. Ikke dem paa himlen og ikke dem fra film. Ingen af delene er vist til at komme til at oplave i en stor og larmende by som LA. Stjerne var dem paa Hollywood Boulevard. Det er en kliche, men vi maatte jo se dem. Generelt er omraadet en stor turistfaelde, hvor man ud over at se paa stjerne paa fortorvet, kan opleve, Monroe, Elvis, Bat Man eller andre beroemtheder gaa rundt, og tilbyde at man bliver fotograferet med dem. Vi var ogsaa en tur i biografen en i meget gammel og flot biograf (Grauman´s Chinese Theater). Jeg ved godt at intet her er rigtig gammelt, men I ved hvad jeg mener. Udover film blev det ogsaa til live underholdning. Nemlig Dirty Dancing som musical . Jep, Nobody puts baby in the corner, og jeg havde the time of my life! Super god underholdning, for en toes som mig. Knap saa interessant for de (forretsnings)maend der maatte dele oplevelsen med mig og alle de andre toeser fra hele verden. Yeeea. LA boed ogsaa paa besoeg i Universal Studio. Stor oplevelse. Fik en krammer af Shrek mens Aksel holdt de smaa boern vaek! De kan kramme med Peter Pedal/George Nysgerrig. Vi fik set 3d og 4d film, og det var ganske morsomt. Et besoeg kan varmt anbefales. Der var ogsaa en del rutchebaner mv. Det kan ikke anbefales hvis man som mig altid bliver syg af den slags. Her var det saa den anden halvdels tur til at have the tim of his life...i Simpsonland. En af de store oplevelser var et stort stunt show over filmen Water World. Gode effekter lige der foran en. Vi blev noget våde, men det var godt. Showet har vist kørt i mange år, men for førstegangsbesøgende, er det et must. Eneste minus ved Universal var, at der kun var åbentlig fra kl. 10 til 18. Det var lige knebent nok, selvom vi var der fra starten. I højsæsonen har de åbent længere. Vi valgt at købe et først-i-køen-kort, så vi alle steder kom til før dem, der ikke havde sådan et kort. Det var rart. Havde vi ikke haft det, havde vi slet ikke nået alt det vi gjorde.

Næste dag nåede jeg lige at blive klippet...af Maria fra El Salvador på Sunset Boulevard. Så var vi ellers klar til at komme væk fra Los Angeles. Vi havde nok valgt en overnatning for meget.

Vi hentede vores bil en fredag eftermiddag. En Mustang, der kan tage taget af. Meget meget cool bil, med mange tjekkede detaljer. Igen nok mere noget den anden nyder. Jeg koerer bare. Og der er veje nok, skulle jeg hilse at sige. Turen ud af LA var dog ingen fornoelse. Pludselig fremstaar Ishoej-sammenfletningen en fredag eftermiddag som ingenting. Puha vi holdt i koe. Men vi kom endelig ud, og var i Palm Springs paa et oejeblik. Det er ude i oerkenen, og der var dejlig varmt, selv en fredag aften.

Jeg har oplevet en del mere, men tiden her er knap, saa I maa vente med mere info. Jeg skal lige i poolen nemlig. Dette indlaeg er nu opdateret med links mv.

Kommentarer

 1. Tine
  3. Jun 2009 20:42
  1

  Det lyder bare fantastisk! Her regner det altså.. Bare det var mig der fes rundt i en Mustang i USA lige nu.. Nyd det :0) Jeg holder skansen! Kram Tine

 2. Irma
  8. Jun 2009 08:31
  2

  Hej med jer

  Nyd det i fulde drag, det lyder som noget vi gamle skulle prøve engang.
  Og en mustang,wow. vi har haft en god bededagsferie, men i dag mandag er det gråvejr.
  Ja, stjernerne så vi jo lidt af i Pretty Woman, men det er nok noget andet i virkeligheden.

  Knus herfra
  Irma

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv