Smartlog v3 » Malenes blog » Rundt omkring
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Rundt omkring

2. Apr 2008 18:48, lyngbo

Aaaah, fik igen slettet et langt blogindlæg. Jeg er simpelthen en klovn. Jeg må prøve igen.

Mit skrivebord og jeg flyttede kontor i dag. Det er den 4. plads på 1 år, jeg sidder på nu. For noget tid siden dukkede en flok mennesker fra en anden afdeling op på vores kontor, og så sig om. De blev selvfølgelig tilbudt hjælp, men nej, de var kommet for noget ganske andet. Den ene spørger så "hvor skal I så flytte hen"? "Æh, vi skal ikke flytte, for vi er lige flyttet ind...". Men det skulle vi altså. Vi vidste det bare ikke endnu. Ret ufed måde at få beskeden på. Senere forlød det, at den samme herre selv havde fået at vide, han skulle flytte fra sit nuværende lokale, fordi andre kom, og så på det. Efter sigende skulle han være blevet møg sur. Det forhindrede ham så alligevel ikke i at gøre det samme mod os. Utroligt. Vi synes jo, han er lidt af en nar. Vi har efterladt kikset Las Vegas julepynt og en visen plante til ham. Så kan han lære det! Lidt barnlig har man vel lov at være?

Der er kommet spændende tegninger på det hus, vi måske skal bygge. Det ser rigtig godt ud, og jeg glæder mig vildt til at tale med Aksel om det kl 22. Nu lyder det måske som om, vi kun taler sammen på faste tider...det gør vi måske også. Vi taler, når Bornholmstrafikkens sejlplan tillader det. For I vil vel ikke have at styrmanden sejler ind i noget? Eller at vi skal betale svensk mobiltakst?

Jeg var nede i motionscentret og løbe efter arbejde. Jeg er rigtig stolt af mig selv. Men forvent nu ikke for meget. Jeg benytter stadig enhver cahnce for at slippe. Men det var nu 2. gang i denne uge, jeg løb, så lidt må I altså gerne rose mig!

Jeg er smuttet sydpå til mit barndomshjem i Lundeborg. Faktisk sidder jeg her i mit gamle værelse, der stadig har lyserødt tapet, og de der spejle fra 80´erne, der støder op mod hinanden, og har sorte "knapper" i hjørnerne. Man er nemlig blevet inviteret på brun sows, som kun ens mor kan lave den. Mmmm. Jeg glæder mig selvfølgelig også meget til at vise hustegningerne frem. Jeg håber meget, de vil tage del i min iver og glæde.

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv

Relaterede