Smartlog v3 » Malenes blog » Så gik det pludselig stærkt
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Så gik det pludselig stærkt

10. May 2008 21:27, lyngbo

Der skete lige en hel masse på ganske kort tid. Forleden fandt vi jo ud af, at naboen vil sælge sit hus. Vi ringede derfor til den mægler, der i januar vurderede vores hus. Han kunne komme samme eftermiddag, og nu har vi sat vores hus til salg. Det føles lidt vildt, og vi har nu rigtig travlt med at få det gjort klar til tilstandsrapport, fotografering…og ja…salg. Aksel har skiftet træ under vores stuevinduer, og skåret nye lister til køkken og bryggers. Han er næsten færdig, og det er bare blevet så flot. Jeg skal nu i gang med at pletmale diverse steder ude og inde. Og så skal jeg ud og købe blomster og andet lir, der kan sælge det lille hus rigtig godt. Nu må vi se hvordan det går. Vi har sat prisen lidt højere end naboen. Vi har jo det der nye badeværelse. Men vi har heller ikke travlt. Det har de, for de overtager nyt hus til august. Der er faktisk endnu et hus til salg længere nede ad vejen. Men det er bare så brunt…og dyrere end vores, fordi det er et enderækkehus med større have. Spændende hvem der får solgt. Vi tager det ganske roligt.

Lidt tidligere samme dag, var vi i banken. Men inden da, var vi forbi og få den endelig pris på huset. Ja, det løber jo op den slags, så lige nu kunne vi altså godt bruge en rig onkel. Måske skulle man lige fortælle forældrene, at man ren faktisk gerne må give sin børn x kr. om året J. Men med andre ord, så er vi klar til at sige go til byggeriet. Sender ham en mail om lidt. Vi var jo som sagt i banken. De skal jo også lige have penge for denne her fornøjelse. Så nu er der altså hverken penge til have eller gardiner. Vi er jo 2 meget fornuftige mennesker, så det generer os lidt. Men sådan må det være. Der er bare ting vi VILLE have ved det hus, og det koster altså. Så må vi i første omgang så græs, og så ønske os træer i indflyttergave.

I er nok snart trætte af at høre om det, men jeg synes, der er så meget at lave på arbejdet. Her de sidste dage af ugen havde jeg den ondeste hovedpine, og jeg ved, at det er stress. Det lærte jeg sidste sommer. Fredag aften skulle Aksel bare kigge på mig, så begyndte jeg at tude. Det er jo heller ikke helt normalt. Men jeg har også bare meget om ørerne på kontoret og herhjemme.

Hvordan går det egentlig med dit motionshalløj? Tjaaa, ikke for godt. Det er alt for længe siden, jeg har været til gymnastik, og i denne uge har jeg kun løbet mandag og i dag. Vægten går desværre kun en vej. Æv. Om 1 år og 3 måneder stopper jeg med de lortepiller, der gør, at jeg ikke kan tabe mig….eller få børn. Det bliver virkelig en stor dag at slippe for dem.

I dag var vi rimelig tidligt oppe. Aksel nåede lige noget praktisk, inden jeg kørte ham til Køge. Nu skal han arbejde et par dage, og derefter på kursus i 3 dage på Solskinsøen. Det er anden gang, han skal af sted, og deltagerne er de samme som sidst. Der er nogle piger med, der synes, han er SÅ sød. Det ved jeg ikke lige, hvad jeg skal sige til. Jeg har jo set den slags føre til ubehageligheder andre steder. Måske skulle han sendes ud at sejle tankskibe i 12 uger af gangen uden kvinder J

Jeg har nydt den skønne dag i fulde drag. Hvor er det dejligt vejr. I morgen skulle blive lige sådan!!

 

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv

Relaterede