Smartlog v3 » Malenes blog » Sommer, sol og eksamenskarakter
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Sommer, sol og eksamenskarakter

6. Jul 2010 09:20, lyngbo

Jeg har nydt de sidste dage meget. Sommervejret er virkelig kommet, og det betyder bare rigtig meget for en solelsker som mig. Når vejret er som nu, kan jeg simpelthen foretage mig alt uden for. Lave mad, spise, hygge og endda sove udenfor. I weekenden hev vi madrassen ud på terrassen, og det var skønt at ligge der og se på stjernerne. Kl. 5 luskede jeg godt nok ind og sov videre, men det var mest pga. grædende babyer i nabolaget og begyndende trafik på vejen.

Jeg har endelig fået karakter fra min eksamen. Jeg var på forhånd ikke så godt tilfreds med min opgave, men det var jo kun forventeligt efter den arbejdsindsats og det forår, jeg har været igennem. Men mange år i statens tjeneste har nu alligevel hjulpet mig til at få 7 i forvaltningsret. Halvdelen af opgaven bestod af sagsbehandlingsspørgsmål, og det var lige mig. Så nu er jeg bare glad og lettet. Jeg er nu færdig med første del af jura på deltid. Det var ret vigtigt, fordi universitetet, siden jeg startede, har ændret studieordningen, og man først kan skifte over til den nye, når første del er afsluttet. Den gamle studieordning kan man kun komme til eksamen på et år endnu, så det ville være noget af et pres, at skulle op igen, når der ikke var uanet tid til at blive færdig. Jeg bliver nu flyttet til den nye studieordning, og det betyder, at jeg får tilført lidt ECTS-points, fordi man har ændret vægten af de forskellige fag. Nogle af de fag jeg allerede har bestået, får en højere værdi end da jeg i sin tid tog dem. Det er jo meget rart, for der skal stadig ”kun” 180 ECTS-points til en bachelor. Men anyway, der er stadig 2 dele mere á 1½ år, så jeg er jo ikke i nærheden af at kunne snuse til den del af livet. Min filosofi er stadig, at jeg tager lidt ad gangen, og kun så længe det er interessant, og kan hænge sammen med mit arbejde og mit øvrige liv. At læse ved siden af sit arbejde, er stadig rigtig hårdt arbejde, med mange afsavn og evig dårlig samvittighed.

Kommentarer

 1. Jimmi
  29. Jul 2010 19:57
  1

  Hej Malene...

  Skal du læse Kriminalret på 7. semester til september i år? Jeg er lidt nysgerrig, da jeg selv skal starte på semestret - dog som enkeltfag, men glæder mig rigtig meget...

  Hvordan foregår undervisningen typisk - er det som forelæsning eller er det undervisning i "normal" form?

  Sommerhilsner Jimmi

 2. Malene Lyngbo Møller
  1. Aug 2010 05:21
  2

  Hej Jimmi

  Nej, jeg er kun nået til 5. semester (formueret). Så vi skal ikke læse sammen.

  Undervisningen er helt "normal". Der stilles spørgsmål og vi studerende diskuterer med underviseren og hinanden.

  Jeg kan godt forstå du glæder dig. For en paragrafrytter, er det himlen ;-)

  Hilsen Malene

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv