Smartlog v3 » Malenes blog » Tid til andre bøger
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Tid til andre bøger

20. Jan 2009 15:37, lyngbo

I dag er en god dag. Jeg har set meget frem til denne dag, hvor begge mine eksamener på universitetet er overstået. De var begge skriftlige, og den sidste var i går. Jeg var ikke tilfreds, og troede helt sikkert, jeg var dumpet, da jeg rejste mig. Jeg syntes, jeg havde skrevet en masse vrøvl, og var rigtig ked af det. Bagefter talte jeg med mine medstuderende, og mange havde skrevet det samme (vrøvl?) som mig. Det hjalp lidt på humøret. Efterfølgende spiste jeg pizza med den søde læsegruppe, og det hjalp endnu mere. Der blev jeg nærmest overbevist om, at jeg måske eventuelt kunne være bestået. I dag er jeg lidt tilbage ved følelsen af, at det gik skidt, så det vil nok bølge lidt frem og tilbage, indtil jeg kender resultatet. Jeg havde bare håbet på den store forløsning, hvor jeg med god samvittighed kunne holde fri, og pakke bøger og noter væk. Men nej, det tør jeg ikke nu, for hvis nu… Der er reeksamen i februar, men det kan jeg ikke holde ud at tænke på. 4 timer mere med det dumme fag. Det gider jeg bare ikke. Heldigvis er der kommet resultat af den første eksamen. Jeg fik 4 (svarende til 7 på den gamle skala), og jeg er godt tilfreds. Det er jo dejligt, nu at kunne lægge det bag sig. Næste semester starter 1. februar, og faget er forfatningsret. Det løber over 2 semestre, og der er først eksamen i januar 2010.

Nu hvor alt det her eksamenslæsning forhåbentlig er overstået, har jeg set frem til en masse dejlige ting. Blandt andet skal der jo skrives lidt mere her på bloggen. Så må vi jo bare håbe, jeg kan finde på noget fornuftigt at skrive.

Til jul var jeg ellers heldig. Jeg har vundet et armbånd til kr. 4.000, og vil ned til guldsmeden i denne uge og se det. Det er noget med nogle led, man selv kan sammensætte til sit personlige smykke. Jeg er egentlig ikke så meget til armbånd, og jeg håber, jeg kan få lov at vælge noget andet. Men det finder jeg ud af i morgen.

Desuden skal jeg læse noget skønlitteratur. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg fik en del bøger til min fødselsdag i august og lidt i julegave også, men jeg har ikke haft tid til at læse dem. Lige nu står den på Blekingegadebanden. Den kommer jo som film her i foråret, men jeg er lidt i tvivl om, om jeg får tygget mig gennem begge bind inden da. Synes altså den er lidt langtrukken. Desuden står der en Camilla Läckberg krimi, og kigger på mig i reolen. Det er den nyeste (Mord og mandelduft), og jeg glæder mig til at høre nyt om Erica og Fjällbacka. I reolen venter også Hanne Vibeke Holsts Dronningeofret. Den glæder jeg mig også rigtig meget til at læse. De 2 første bøger i triologien var gode og velskrevne. Da Kronprinsessen kom, arbejdede jeg selv i et departement, og det var tydeligt, at Hanne Vibeke Holst reseacher meget og havde interviewet mange politikere og folk i centraladministrationen. Oplysningerne fremstod korrekt og troværdigt. At man jo så også kunne genkende mange af karaktererne, gjorde det bare til endnu bedre læsning. Det sjove er dog, at svenskerne har det på samme måde med deres politikere. De synes også, de kan genkende dem i bøgerne. Meeen, det holder da ikke. Det er jo Ritt, Elsebeth, Margrethe, Lotte, Hans mv. det handler om. Ikke nogen der hedder Göran eller Lina. Jeg glæder mig også rigtig rigtig meget til at læse Liza Marklunds En plads i solen. Jeg elsker simpelthen de bøger om Annika Bengtzon. Især de sidste bøger fra og med Røde Ulv har været rigtig rigtig gode. Jeg kan næsten ikke vente med, at finde ud af hvad der videre sker. Forleden så jeg det meste af filmatiseringen af Paradiset. Jeg havde helt glemt, hvordan Annika og Thomas mødte hinanden, men det fik jeg så lige genopfrisket (han arbejdede ved kommunen, og var gift i forvejen). Jeg har som det ses, mange sider foran mig. Det er da heller ikke realistisk, at jeg når at læse det hele i denne semesterpause. Ikke mindst set i lyset af min bekymring for gårsdagens eksamen.

Kommentarer

 1. Kire S Dam
  20. Jan 2009 16:16
  1

  Hej Malene
  Ved du godt, at din blog viser, hvad klokken er i Athen, Amman, Beirut, Cairo, Helsinki, Jerusalem, Minsk og Sofia? Og der er man jo lidt foran os...
  v.h. Kire S Dam

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv

Relaterede