Smartlog v3 » Malenes blog » Tilstandrapporten fra Angora
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Tilstandrapporten fra Angora

23. May 2008 21:13, lyngbo

Man hastede hjem fra job i går, for der skulle jo laves tilstandsrapport på det lille hus. På knæ på mit bryggersgulv fandt jeg så en mystisk mand, der slog på klinkerne, og snakkede med sig selv. Det var så ham den byggesagkyndige. Han gik rundt med sin diktafon, og jeg synes godt nok, han sagde K1 of K2 mange gange. Aksel var nærmest helt skræmt og lamslået. Jeg spurgte så ham manden, om huset var ved at falde sammen, når der nu var så mange k´ere. Det lød virkelig helt vildt. Han sagde så, at jeg jo ikke skulle blive sur på ham (en sætning der resten af aftenen var til stor morskab for Aksel). Jeg var jo ikke sur, syntes bare, han var urimelig. Nå men vi sluttede med at få en fornuftig snak med ham, og måske bliver den rapport ikke så slem alligevel. Jeg er bare pænt træt af, at vi får en K2´er på et badeværelse der er 1½ år gammelt. Det nye gulv derude er lagt på det eksisterende gulv, som åbenbart ikke hæfter godt nok. Dermed risikerer man, at fliserne knækker. Ja ja, men det er jo helt hypotetisk.

I dag var min første rigtige arbejdsdag i denne uge. Sådan føltes det i alt fald. Der har bare været så mange møder og forstyrrelser i løbet af ugen. I dag fik jeg så nået lidt.

Her til aften var jeg ude at løbe, og nu sidder jeg her og høre Angora by night musik special på DR2. De er altså bare geniale, de drenge. Den der "Ræven og Tegnebogen" er så morsom. De har ikke bare ramt Lars Lilholt-lyden og stemningen, han er også blevet sminket som ham. Krateransigt og det hele.

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv