Smartlog v3 » Malenes blog » Trist trist trist
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Trist trist trist

21. Feb 2010 22:11, lyngbo

Jeg må erkende, at rejsen i USA lige nu er ret langt væk. Så den sidste del af rejsebeskrivelsen kommer ikke lige på bloggen. Faktisk har jeg ikke engang fået tømt kameraet endnu. I det hele taget er der bare en masse ting, der hænger i mit liv lige nu. Derfor har der også været ret stille her på bloggen.

Hvor pokker skal jeg starte. Jo, det vigtigste og værste først: Min mor er syg. Hun er hårdt ramt efter en blodprop i hjernen, og har nu snart været indlagt i 2 måneder. Det er så sørgeligt, at jeg snart ikke har ord for det mere. Det er så uretfærdigt, at skæbnen endnu engang langer ud efter os. Min mor bliver aldrig sig selv igen, og ud over at jeg har så forfærdeligt ondt af hende, er det jo også en sorg. For jeg har mistet den mor jeg kendte, og hun kommer aldrig tilbage. Hun har ændret personlighed, og vores forhold er for altid forandret. Desuden er der en masse praktiske ting og tanker, der skal tages hensyn til.

En lille uge efter min mor blev syg, var jeg til eksamen på jura. Jeg kunne selvfølgelig slet ikke koncentrere mig om læsningen op til, og jeg fatter slet ikke hvordan jeg kom igennem den eksamen og den efterfølgende. Men det gjorde jeg, og jeg bestod dem begge med gennemsnitskarakterer. Egentlig var det jo slet ikke vigtigt med de eksamener lige der, men jeg kunne jo lige så godt gøre forsøget. Forleden skrev en veninde til mig, at hun syntes jeg var sej, og at hun ikke forstår, jeg kan klare så mange ulykker i livet. Det bevæger mig meget, at nogen tænker sådan om mig. Selv synes jeg jo bare, at jeg spræller i nettet, og kører ren overlevelse.

For det koster jo at blive ramt igen og igen. Jeg var begyndt at føle, at min egen kræftsygdom her snart 6 år efter var rigtig meget på afstand. Nu kom det med min mor så, og det er som om, vi bare aldrig kan få lov at ånde lettet op.

Oveni det hele slås vi med nogle dumme ting. Jeg ville gerne skrive nærmere om dem, men det kan jeg ikke endnu.

Jeg er startet på 4. semester på mit deltidsstudie. Egentlig skulle jeg nok have holdt en pause og have passet på min mor og mig selv. Men studieordningen er lavet om, så jeg skal være færdig med 1. del af studiet inden for en tidshorisont. Måske havde jeg et år mere at løbe på, men nu skulle jeg gerne afslutte den til sommer. Desuden er faget forvaltningsret, som jeg meget gerne skulle have det væsentligt lettere og bedre med end andre fag, efter mange år i statens tjeneste. Uha, faktisk har jeg lige haft kobberbryllup med bror stat, og det er da egentlig meget godt klaret, når man kun er 33 år (eller er det mere patetisk?). Heldigvis har jeg fordelt min tid over 3 arbejdspladser på 3 ministerområder, og så er det vel ikke så slemt.

Jeg kom da helt i godt humør af at skrive lidt herinde igen. Måske er det det, der skal til :-)

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv