Smartlog v3 » Malenes blog » Unfair
Opret egen blog | Næste blog »

Malenes blog

Om min lille verden

Unfair

11. Apr 2008 20:23, lyngbo

Fik I set det program i går om ham Jørn? For fanden det var forfærdeligt. Tænk at folk kan være så snot dumme. Nu er det jo ikke forbudt at være dum, men kunne de dog ikke lade være med at få børn, de alligevel ikke gider passe eller behandle ordenligt. Jeg synes bare, det er så uretfærdigt. Så sidder vi andre her, og ville bære den dreng gennem ild og vand og være evigt glade for hans ankomst, og kan ikke få børn. Det pisser mig af, men det gør mig selvfølgelig også rigtig ked af det. Så den dejlige mand måtte lige løsrive sig fra sit computerspil, og høre på mig der tudende øffede over, hvor uretfærdig verden er. Nu jeg var i gang, kunne jeg så også lige tude over, hvor uretfærdigt det var, at lige netop jeg fik kræft den gang. Jeg hørte mig selv sige: "Hvorfor får sådan nogle tåber, som de der forældre ikke kræft?" og "der er en masse mennesker, der hvert år forsøger at begå selvmord, hvorfor kan de ikke bare få kræft?". Nå, men her dagen derpå er mit normale humør vendt tilbage, og jeg må se med ironisk distance på gårsdagens tudetur. Nogle gange undrer det mig, at de der tanker om kræft stadig kan komme så voldsomt til udtryk. Vi snakker jo over 4 år, venner. Men det er nok naturligt, og skal vi ikke bare vedtage, at det er rigtig sundt? Eller bare at jeg er normal...eller at jeg bare fik en hjerneblødning i går. Måske skulle jeg bare slette dette indlæg.

Ham den anden skulle tidligt på arbejde i dag. Så vi stod op kl 03.30, så han kunne blive kørt til toget kl 5. Derefter tog jeg på arbejde, hvor jeg ankom kl 05.25. Det må simpelthen være rekord. Tror aldrig, jeg har været så tidligt på arbejde. Det gik fint at med at komme ind i bygningen, men inden for den sidste uge, var låsen ind til min afdeling åbenbart blevet kodet om. Så jeg stod jo der, og kunne ikke komme ind til mit skrivebord. Heldigvis stod der en sofa nede i hallen ved hovedindgangen. Den indtog jeg. Skoene af og benene op (så lærte jeg, at der er varme i gulvet lige der. Anede jeg ikke). Fra info-reolen blev indhentet diverse brochurer til at underholde mig med. Der blev læst om: Inovation Camp ved University College Lillebælt, en forening for ensomme unge, Konservativ Ungdoms syn på solidaritet og den sidste nye folder om organdonation. Således oplyst om emner af samfundsmæssig vigtighed, kunne jeg endelig rejse mig, da et par håndværkere trådte ind ad døren. De var heldigvis udstyret med den nøgle, der kunne lukke mig ind i afdelingen. Der var i sagens natur dejlig ro til at arbejde. Men for et b-mennske som mig, er det nu ikke en mødetid, jeg vil praktisere fremover. Da kl var 10, var jeg jo parat til at sove.

Jeg har ingen planer for weekenden. Herligt. Total ego-weekend med bøger og film. Og en lille smule vasketøj og evt vask af vinduer (ville nok klæde solidariteten her i huset, når en anden nu har gjort så dejligt rent i går. Alene).

Malene Lyngbo Møller
Malene Lyngbo Møller

Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

votechdirect.com vocation training schools
accounting degree

Tags

Arkiv